Eindelijk staan de foto's erop! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van amreinier - WaarBenJij.nu Eindelijk staan de foto's erop! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van amreinier - WaarBenJij.nu

Eindelijk staan de foto's erop!

Door: Anne Marthe

Blijf op de hoogte en volg

19 Maart 2006 | Thailand, Bangkok

Veel kijkplezier. De foto's staan onderaan de betreffende berichten.

• 19 Maart 2006 - 08:29

Mariek:

Mooie foto's hoor!

• 19 Maart 2006 - 10:15

Jessica:

Wat een prachtige foto's!!
    Ik kan me voorstellen dat jullie ogen te kort komen.
    Heel veel plezier!

• 19 Maart 2006 - 11:07

Sylvia:

Wat een geweldige foto´s.We krijgen zo een mooie indruk van jullie reis.

• 19 Maart 2006 - 13:08

Roos:

Wat leuk FOTO's! Die olifanten en die kleintjes! Martje, ik had je berichtje te laat gezien, jammer. Ga zo hockeyen, Hurley uit en ongezellig hoor ....nu heb ik niemand die altijd weet waar wij heen moeten, nouja hurley gaat lukken!
    Oja heb vandaag ook jullie auto verzet, alles prima alleen er zit een barst in de rechter buitenspiegel....zat die er al in? Maak jullie geen zorgen. Ik heb m weer anders neergezet en zal op de auto letten!
    LIEFS xx ROOS

• 19 Maart 2006 - 13:26

Annemarie:

Hey reizigers!
    Wat een avontuur jullie reis. Hoop dat jullie ervan genieten! Foto's zien er geweldig uit, vooral die stoere aap in Anaradhapura. En zie dat jullie het fietsen ook niet verleren in dit half jaar..! Heb zelf net de foto's uit Mexico opgehaald, dus die houden jullie nog tegoed. Kijk uit naar de verhalen uit Thailand (komen jullie in een ander gebied dan de vorige x?)!!
    Liefs

• 19 Maart 2006 - 15:51

Robert:

potjandorie,
    krijg er de kriebels van.
    Moet snel weg naar een onbestemd land. Geniet nog even van die oase daar.

op een gegeven moment zaten jullie ergens hoog en koud tegen elkaar aangekropen waar was dit?

ziet er fris uit.

\het gaat jullie goed
    dikke knuffel van robert en wietske.

• 19 Maart 2006 - 16:52

Wendy:

Mooie verhalen en prachtige foto´s! Vooral de foto waarop AM een olifant aan het wassen is, is geweldig! Ik hoorde dat Adriaan jullie gisteren gesproken had. Leuk! Volgende keer hoop ik ook thuis te zijn! Voor nu heel veel plezier in Thailand!

• 19 Maart 2006 - 18:38

R&L:

hallo lieverds, heel veel herkend van deze foto,s. Jullie genieten zo te zien.
    Za.avond Maartens verjaardag gevierd, was gezellig. Jij kan goed oli-fanten wassen!Liefs tot
    wederhoren, mam

• 21 Maart 2006 - 16:10

Inge:

Super! Mis je martje, hoop dat jullie genieten! kus

• 13 April 2006 - 19:21

Rien En Cobien:

Leuke foto's, kleine hondjes, lange nekken en volle auto's. Dat was zeker in Myanmar, kun je daar trouwens goed "vrij"reizen? Ik heb van een collega gehoord dat je daar al gauw een soort bewaker mee krijgt en niet overal heen kunt. Ik heb van haar ook foto's gezien echt een PRACHTIG land lijkt me.
    Groetjes Rien, Cobien