Bounty! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van amreinier - WaarBenJij.nu Bounty! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van amreinier - WaarBenJij.nu

Bounty!

Door: AM en R

Blijf op de hoogte en volg

02 Augustus 2006 | Indonesië, Batavia

Hallo! Wachten jullie al met smart op onze terugkomst??

Wij zijn net terug van een driedaagse tocht naar de Rinjani-vulkaan op Lombok, geweldig, echt spectaculair! We waaiden welliswaar snachts bijna met tent en al de krater in en het was koud, lawaaiig en vooral hard, maar zijn inmiddels het een en ander gewend. Hiervoor hebben we de advanced duikcursus gedaan, een vervolgcursus waarbij je meer leert over de onderwaterwereld (bijv. als je je mond open doet onder water gaat de "dentistshrimp" je tanden schoonmaken, echt waar!), navigeren, diepduiken en we hebben een nachtduik gemaakt. Leuk en vermoeiend tegelijk, daarna 2 dag3en gechilled op een echt bountyeilandje een uurtje van het vaste land vandaan. Toen een 4 daagse boottocht gemaakt (vlucht was gecancelled) via Komodo en Rinca naar Lombok. We hebben de Komododragons gespot (echte beesten uit de oertijd met hele grote klauwen), onderweg veel gesnorkeld, gekletst met de 11 anderen, weer een laagje eelt opgebouwd op onze heupen (sliepen op het dek) en veel gelezen.

Nu zitten we in Sengiggi en gaan morgen naar de Gili Islands ten noord oosten van Lombok, zou weer helemaal bounty moeten zijn en daar gaan we in stijl onze reis afsluiten. We hebben genoten en hebben nog heel veel te vertellen, thanx voor al de leuke mailtjes van jullie, we spreken elkaar volgende week. Check misschien mn mail nog in Bali, maar weet dat niet zeker. (ev. smssen).
Hele dikke kussen van ons!!!!!

PS Tijd wordt steeds kostbaarder en dus weer geen foto's.

PS 9 aug vliegen we van Bali naar Jakarta en dan een paar uur later vanaf daar naar NL en komen de 10de aan om 5:40 uur. Vluchtnr: KL810

PS Gil, Bara, paps en mams heel veel plezier in Tjechie!

• 02 Augustus 2006 - 12:34

Inge:

Klinkt echt als paradijs! Ik ben in Bussum, gister guido opgehaald van schiphol, super leuk hem weer te zien! En eigenlijk ook alweer bestwel normaal. Maar heel gezellig nu hier want ouders zijn er en peter, guido en simone. De hittegolf is over en nu enorme regenbuien. Bereid je maar voor! Heel veel plezier de laatste week en natuurlijk kijken we met smart uit naar jullie terug komst! Hele dikke kus Inge

• 02 Augustus 2006 - 20:52

Guus:

He Zuur,
    Alles goed daar. Zin om terug te vliiegen?
    wij zijn met de teamsamenstelling bezig voor het nieuwe seizoen. Wij hebben van de club eeen deadline gekregen waneer wij onze selectie rond moeten hebben. Zij hebben namenlijk nog twee oud heren1 spelers van GSHC in de aanbieding. Daarom wil ik graag voor zaterdag horen of je og mee doet volgens seizoen. Hoop van wel.
    Laat ff gauw horen

Mzzl Guus

• 02 Augustus 2006 - 21:33

Elmer:

En? Heb je de top van de Rinjani gehaald? Ik ben trots op je! Hoe dan ook.

• 03 Augustus 2006 - 09:15

Sanne:

Terwijl ik jullie heerlijke bounty verhaal lees, stroomt het hier van de regen...Maar volgende week, als jullie terugkomen wordt het als het goed is weer beter! Ik baal wel dat ik precies op vakantie ga als jullie terugkomen..maarja, daarna heeeeeeeeel veel bijpraten. Geniet nog volop lieverds, dikke zoen,Sanne

• 04 Augustus 2006 - 10:09

Annemarie:

Waarschijnlijk (net) te laat met reageren... Maar hoe dan ook: ben erg blij dat jullie het zo leuk hebben gehad! Hoop dat jullie er nog lang met plezier op terug kijken en een beetje kunnen wennen aan NL! En hopelijk gaat het contact hier wat makkelijker (sorry voor de weinige reacties, maar heb wel vaak aan jullie gedacht hoor!!) Dikke kus, Anne

• 07 Augustus 2006 - 17:00

Marieke:

Hi Anne Marthe en Reinier, goede reis terug! ik ga nu ook op vakantie, dus spreek je daarna wel weer.
    groetjes

• 07 Augustus 2006 - 17:01

Sarely:

Wat een gekke ervaring zal het zijn om weer terug te zijn. Geniet nog maar even heerlijk samen op de Gili Islands! Goeie reis terug allebei!
    Veel liefs,
    Sarely

• 08 Augustus 2006 - 16:37

Anne:

Hey!
    Zo te lezen vertrekken jullie morgen alweer. Een hele goede reis gewenst en ik ben toch eigenlijk wel benieuwd naar jullie Indonesie foto's.
    Alvast succes met het oppakken van het Nederlandse leventje!
    liefs Anne